Adda lanseaza “Arde” in colaborare cu Killa Fonic

Intr-o ipostaza cu totul noua, Adda lanseaza “Arde” in colaborarare cu Killa Fonic, iar rezultatele sunt dementiale.

Piesa si videoclipul prezinta o alta latura a artistei, cea sexi si feminina, transpusa intr-o poveste de dragoste. Fanii Addei se bucura de o noutate din partea artistei, care spune ca a lucrat cu multa daruire la o piesa diferita pentru ea.

„Arde e o piesa altfel, speciala. Desi e de dragoste, imi arata si latura sexi, feminina. Ma bucur mult ca e o colaborare cu Killa Fonic. Nu ar fi sunat atât de bine cu nimeni altcineva si imi doresc sa ajunga la oameni. Sa le placa, sa o simta si sa o cânte”, spune artista.

Killa povesteste, la randul sau, ca este incantat de colaborarea cu Adda, apreciind ca „a fost o experienta incredibila sa lucrez cu Mrs. BALADDA! Sunt fascinat de felul in care scrie si compune, dar si de felul in care isi simte muzica si o exprima. In ziua in care am fost invitat sa colaboram pentru aceasta melodie, am stiut ca voi si invata ceva dupa si spun asta pentru ca mi-a placut enorm ideea de duet, 2 strofe de fes, plus part C! Sunt in continuare la fel hyped!”.

Alaturi de “Ma doare inima”, “Desculta”, “Linistea” si “Casa bantuita”, piesa “Arde” face parte din cel de-al treilea sezon din “Starile Addei”.

Pret Evenimente Adda

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

ADDA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ADDA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ADDA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ADDA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar ADDA, impresariat ADDA, impresariere ADDA, pret ADDA, contact ADDA, agentie impresariat, Pret Evenimente ADDA, ADDA pret nunta, ADDA pret evenimente, ADDA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ADDA, ADDA pret evenimente, preturi artisti, contact impresar Killa Fonic, pret Killa Fonic, Adda ft Killa Fonic, Arde, lansare single, Adda