Pret Evenimente Betty

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 min sau 2 x 45 min.

BETTY participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu BETTY este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar BETTY

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar BETTY.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Betty

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Betty

  Stroe Elisabeta Catalina, pe numele de scena Betty, si-a inceput cariera muzicala la varsta de 4 ani la Palatul National al Copiilor, unde in scurt timp a devenit solista Grupului “Allegretto”. Betty a fost apoi componenta principala a Ansamblului “Romanasul”. Printre componentii grupului, Betty s-a facut repede remarcata si astfel a devenit, la o varsta foarte frageda, solista ansamblului.

  Alaturi de Grupul “ Allegretto” si de Ansamblul “Romanasul” ea a strabatut foarte multe tari , participand la diferite festivaluri si concursuri muzicale, unde a obtinut de cele mai multe ori premiul intai. In anul 1994 a participat la Festivalul de la Valcea unde a obtinut premiul I la sectiunea interpretare si au urmat alte festivaluri si turnee in tari ca Ungaria, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Albania, Turcia, China, America, Germania, Cipru, Israel.

  Prima aparitie televizata a fost la TVR in cadrul emisiunii Tip-Top Minitop care la momentul acela era prezentata de regretatul Ioan Luchian Mihalea. A interpretat o melodie din folclor – “ Mi-o zis mama ca mi-o da”, si a obtinut locul I.

  In perioada 2001 – 2007 a fost solista trupei Etnic unde a dat viata unor piese precum: “Sunt o fata frumusica”, “Zorilor”, “Venin”, “Blestem”.

  In 2015, Betty a lansat mai multe single-uri si a inceput o mega-colaborare cu Wilmark pentru show-ul “Tequila Party”, o calatorie muzicala si de dans in jurul lumii.

  Betty impreuna cu Wilmark au adus pe scena romaneasca un proiect complex si inedit impreuna cu opt dansatori, un percutionist si dj, care transforma petrecerea intr-o explozie de ritmuri de dans, muzica live, show de lasere si costume tematice. Betty, solista grupului, interpreteaza atat piese proprii cat si cover-uri internationale, cu un ritm dansant si pline de viata, care fac din Tequila Party un show complet.

  In momentul de fata, Betty se afla sub managementul Attitude Music, in plina desfasurare a carierei solo.

  Betty Official

  impresar Betty, impresariat BETTY, impresariere BETTY, pret BETTY, contact BETTY, agentie impresariat, Pret Evenimente BETTY, BETTY pret nunta, BETTY pret evenimente, BETTY pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu BETTY, BETTY pret evenimente, preturi artisti, contact impresar BETTY