Pret Evenimente Distinto

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 min.

DISTINTO participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu DISTINTO este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  DISTINTO

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar DISTINTO.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Distinto

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Distinto

  In iulie 2008, trupa este invitata sa cante in deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj si Iasi. Distinto este prima trupa pop-opera din Romania, au colaborari de exceptie cu artisti de renume, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala: sopranele Felicia Filip, Daniela Vladescu, Ianna Novac, celebrii interpreti Francesco Napoli si Adrian Romcescu, dar si Nicola si Anna Lesko, alaturi de care cei 3 incanta publicul cu reprezentatii de inalta valoare artistica.

  Realizarile artistice le aduc celor 3 solisti recunoasterea din partea presei si a publicului si astfel pentru bogata activitate artistica, li se decerneaza Premiul Special “Voci de Aur” in cadrul Galei Celebritatilor 2011 Romania.

  La aniversarea de 10 ani de la formarea trupei, pe 24 noiembrie 2018, Distinto lanseaza albumul aniversar intitulat “10”. Albumul „10″ este produs de TAO Records si contine 13 piese: arii de opera, cantonete, evergreen-uri, piese traditionale reprezentative ale catorva tari interpretate in maniera unica, pop-opera, dar si piese proprii, cum ar fi „Aripi sa zbori” compusa de Daniel Alexandrescu, „Open your eyes” (feat. Ianna Novac si Anthony Icuagu) compusa de Cristian Faur sau „Nu vreau sa te pierd”, interpretata alaturi de chiar autorul acestei lucrari, Adrian Romcescu.

  Albumul continua traditia inceputa in urma cu zece ani si este dedicat tuturor celor care au crezut, au sprijinit si au fost alaturi de Distinto.

  Trupa Distinto Official

  impresar DISTINTO, impresariat DISTINTO, impresariere DISTINTO, pret DISTINTO, contact DISTINTO, agentie impresariat, Pret Evenimente DISTINTO, DISTINTO pret nunta, DISTINTO pret evenimente, DISTINTO pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu DISTINTO, DISTINTO pret evenimente, preturi artisti