Pret Evenimente Grasu XXL

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

GRASU XXL participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu GRASU XXL este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  GRASU XXL

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar GRASU XXL.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Grasu XXL

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Grasu XXL

  Cunoscut sub numele de Grasu XXL, Dragos Nichifor, nascut pe 11 august 1981 in Bacau ,este unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din Romania.

  Primul sau material discografic, “Personajul negativ”,a fost lansat in 1999. pte ani mai tarziu, in 2006, Grasu XXL lanseaza albumul sau de debut, “Curaj”. Albumul s-a bucurat de foarte mare succes si a inclus colaborari cu Maximilian, Paco 10 Grei, Bitza, Uzzi, DJ Swamp, Mari, Villy, Artan, Queen Bee si Houdini. Au fost promovate doua single-uri: “Fara filtru” (remix cu Mari, Maximilian si Paco) si “Curaj” (cu DJ Swamp).

  La mai putin de un an de la “Curaj” a urmat mixtape-ul “Evident”, lansat impreuna cu DJ Swamp. Acesta contine piese remixate de DJ Swamp, Agresiv, Motzu si Villy si anunta viitorul album al lui Grasu XXL, “Oameni”.

  In vara anului 2009 lanseaza primul single care promoveaza albumul “Oameni” – “Prea mult fum”, o colaborare cu Mitza (Agresiv). In septembrie 2011 ,Grasu XXL lanseaza “LaLa Song”, o noua colaborare cu Guess Who iar cel mai recent single este „Tare Frate”.

  In toamna anului 2013, Dragos a lansat „Deja Vu” in colaborare cu Ami, single-ul care a stat mai mult de doua luni pe prima pozitie a topurilor de radio din Romania si care i-a adus 6 premii in cadrul premiilor muzicale din anul urmator.

  In martie 2015 are loc lansarea albumului “Drumul Spre Succes” si mai tarziu in acelasi an, da startul unui turneu national in 17 orase.

  Cu peste 20 de ani de activitate pe prima scena hip-hop din Romania, Grasu XXL a lansat pana la acest moment sase materiale, iar cel mai nou, lansat in 2018, se intituleaza “In labirint” si este in colaborare cu Guess Who.

  Grasu XXL Official

  impresar GRASU XXL, impresariat GRASU XXL, impresariere GRASU XXL, pret GRASU XXL, contact GRASU XXL, agentie impresariat, Pret Evenimente GRASU XXL, GRASU XXL pret nunta, GRASU XXL pret evenimente, GRASU XXL pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu GRASU XXL, GRASU XXL pret evenimente, preturi artisti, Pret Evenimente GRASU XXL