Pret Evenimente Ioana Ignat

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

Ioana Ignat participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu Ioana Ignat este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar Ioana Ignat

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar Ioana Ignat.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Ioana ignat

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Ioana Ignat

  Ioana Ignat, nascuta pe 22 iulie 1998 in Botosani este o cantareata si compozitoare de muzica pop. Finalista la “Vocea Romaniei” in cel de-al saselea sezon, artista era considerata unul dintre concurentii cu cele mai mari sanse de castig.

  Dupa incheierea concursului, la o luna distanta, artista a lansat piesa “Dor de iarna” impreuna Damian Draghici si ulterior primul ei single “Ma dezandragostesc” in data de 17 ianuarie 2017. In anul 2017, Ioana Ignat a colaborat cu diversi artisti precum What’s UP in piesa “Asa-mi vine” si Edward Sanda, cu care a lansat piesa „Doar pe a ta”, care a adunat in doar o luna, peste sase milioane de vizualizari pe YouTube. Cu un impact foarte mare asupra publicului, pe 13 noiembrie a aparut piesa “Nu ma uita”.

  In anul 2018, artista s-a bucurat de o popularitate intr-o continua crestere, care a adus diverse colaborari cu artisti precum What’s UP in piesa “Asa-mi vine”, Dorian Popa “Cand lumea e rea”, Super Monkeys “Much better” , Havana “Vivere”, Edward Sanda “In palma ta”, dar si single-uri precum “Nu mai e”, “De dragul iubirii”.

  Ioana Ignat official Facebook

  impresar IOANA IGNAT, impresariat IOANA IGNAT, impresariere IOANA IGNAT, pret IOANA IGNAT, contact IOANA IGNAT, agentie impresariat, Pret Evenimente IOANA IGNAT, IOANA IGNAT pret nunta, IOANA IGNAT pret evenimente, IOANA IGNAT pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu IOANA IGNAT, IOANA IGNAT pret evenimente, preturi artisti, contact impresar IOANA IGNAT