Pret Evenimente Pavel Stratan

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

PAVEL STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Pavel Stratan

Pretul pentru un concert cu PAVEL STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  PAVEL STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar PAVEL STRATAN.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Pavel Stratan

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Pavel Stratan

  Pavel Stratan, nascut pe 11 noiembrie 1970 in Niscani, Moldova, este un cantaret si compozitor de muzica folk si pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogata, fiind un amestec de stiluri. A venit cu o noutate pe piata muzicala inspirandu-se din folk, dar și din motivele traditionale. La varsta de 7 ani a cantat la chitara pentru prima data pe o scena la scoala, iar in 1983 compune primele versuri.

  Prima sa experienta adevarata pe o scena a fost in calitate de iluzionist in anul 1996, iar dupa ce a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, a lansat primul sau album, in 2002, intitulat “Amintiri din copilarie”.

  Dupa succesul pe care l-a avut primul sau album, artistul a lansat patru albume “Amintiri din copilarie” in patru volume: Vol I & Vol II (2004), Vol II (2005) si Vol IV (2011).

  In continuare a avut numeroase single-uri lansate, dar si diverse colaborari cu artisti precum Alessia, CRBL, Bros Project, Kapushon si multi altii.

  In 2013 a lansat single-ul cu videoclip “Tango”, colaboreaza cu Jorge pentru melodia “Geamantan” si cu Anna Lesko in piesa “Leagana barca”.

  In 2014 lanseaza “Vorbe letale” Feat. Alessia, o mega-colaborare cu CRBL in piesa “Toti avem” si alaturi de Cristyz, lanseaza “In Moldova”, iar in 2015 apare cu o alta colaborare alaturi de Kapushon pentru single-ul “Nebuni”.

  Cantaret, compozitor, dar si tata al artistei Cleopatra Stratan, Pavel revine in 2017 cu piesa “Nasul” dupa o pauza de doi ani, dar si cu vestea unui nou album.

  Unul dintre cele mai recente single-uri ale sale este “In satu’ meu”, alaturi de Kapushon, lansata in 2018.

  Pavel Stratan Official

  impresar PAVEL STRATAN, impresariat PAVEL STRATAN, impresariere PAVEL STRATAN, pret PAVEL STRATAN, contact PAVEL STRATAN, agentie impresariat, Pret Evenimente PAVEL STRATAN, PAVEL STRATAN pret nunta, PAVEL STRATAN pret evenimente, PAVEL STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu PAVEL STRATAN, PAVEL STRATAN pret evenimente, preturi artisti, contact impresar PAVEL STRATAN