Pret Evenimente Mario Fresh

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

MARIO FRESH participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu MARIO FRESH este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar MARIO FRESH

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar MARIO FRESH.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Mario Fresh

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Mario Fresh

  Mario Galatanu, sub numele de scena, Mario Fresh, este un cantaret recent aparut in industria muzicala, dar care a dovedit ca are multe de aratat. La varsta de 11 ani a fost printre castigatorii Festivalului Slavianski Bazaar din Belarus, de unde s-a intors cu un premiu de 5 mii de dolari, a obtinut locul intai la Festivalul Cerbul de Aur Junior si in 2011 a ajuns in semifinala emisiunii “Romanii au talent”.

  Impreuna cu sora sa Raluca, Mario a participat la zeci de concursuri si festivaluri pentru copii, unde a obtinut o multime de premii.

  Debutul sau muzical a avut loc atunci cand s-a alaturat echipei lui Alex Velea, Golden Boy Society, iar notorietatea si-a castigat-o dupa lansarea piesei “Am ramas cu gandul la tine” feat. Alex Velea (2014), single care a adunat aproximativ 20 de milioane de viziualizari pe Youtube.

  In prezent, Mario se bucura de un numar mare de fani si un repertoriu destul de cunocut printre tinerii dornici de noutate, cele mai recente single-uri ale sale fiind : “Daca pleci” si “Bad booty”.

  Mario Fresh Official

  impresar MARIO FRESH, impresariat MARIO FRESH, impresariere MARIO FRESH, pret MARIO FRESH, contact MARIO FRESH, agentie impresariat, Pret Evenimente MARIO FRESH, MARIO FRESH pret nunta, MARIO FRESH pret evenimente, MARIO FRESH pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu MARIO FRESH, MARIO FRESH pret evenimente, preturi artisti, contact impresar MARIO FRESH