Pret Evenimente Alb Negru

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

ALB NEGRU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu ALB NEGRU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ALB NEGRU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALB NEGRU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Alb Negru

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Alb Negru

  Alb Negru este o trupa romaneasca de muzica pop formata din Kamara Ghedi si Stefanescu Andrei. Formatia a debutat in 2004 cu single-ul “Noi doi”, la Festivalului de la Mamaia, unde a revenit doi ani mai tarziu cu piesa “Hello (Muza mea)”, cu care a castigat Premiul de Excelenta Artistica „Madalin Voicu”. In 2007, alaturi de Todomondo, cei 2 membri ai trupei castiga finala nationala Eurovision si reprezinta Romania la Helsinki, unde se claseaza pe locul 13.

  Alb Negru este una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe din Romania. Piesele lor demonstreaza ca pentru ei nu exista limite in muzica.

  Andrei si Kamara se reinventeaza cu fiecare piesa. In cei peste 14 ani de existenta, baietii au scos hit dupa hit. Tocmai de aceea, publicul i-a rasplatit asa cum se cuvine, atat la show-urile lor, cat si la vanzarile celor patru materiale discografice lansate pana acum.

  Imediat dupa debutul lor, piesa “Noi doi” devine hit, iar formatia castiga mii de fani, iar single-urile au inceput sa curga.

  Baietii de la Alb Negru au colaborat la piesele “Mi-e sete de tine” si “Zile” cu Ralflo si Rares. Formula s-a dovedit a fi una de succes, single-urile ajungand foarte rapid la inimile oamenilor si in topul radiourilor.

  Unul dintre cele mai recente single-uri ale trupei este lansat in 2018, in colaborare cu Ralfo & Rares si se intituleaza “ELA”.

  Mesajul transmis de baieti prin muzica lor este acela ca muzica poate insemna dragoste, iar dragostea are mai multe sensuri.

  impresar ALB NEGRU, impresariat ALB NEGRU, impresariere ALB NEGRU, pret ALB NEGRU, contact ALB NEGRU, agentie impresariat, Pret Evenimente ALB NEGRU, ALB NEGRU pret nunta, ALB NEGRU pret evenimente, ALB NEGRU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALB NEGRU, ALB NEGRU pret evenimente, preturi artisti