Pret Evenimente Mirabela Dauer

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

MIRABELA DAUER participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Mirabela Dauer

Pretul pentru un concert cu MIRABELA DAUER este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  MIRABELA DAUER

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar MIRABELA DAUER.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Mirabela Dauer

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Mirabela Dauer

  Mirabela Scortaru, cunoscuta pe scena muzicii romanesti ca fiind Mirabela Dauer, este nascuta pe 9 iulie 1947 in Bucuresti. Cantareata de muzica usoara este considerata de criticii muzicali ca fiind cea mai buna voce feminina a muzcii pop romanesti din ultimii 30 de ani. Printre alte nume mari, Mirabela Dauer este una dintre cele mai frecvente si iubite prezente pe scena muzicala, foarte recunoscuta in anii ’70-’80. Artista are un repertoriu de peste 1000 de piese si peste 40 de albume lansate.

  Desi Mirabela si-a dorit sa fie sportiva, drumul a condus-o catre o cariera artistica remarcabila. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica in adolescenta, interpretand melodii din repertoriul Ritei Pavone alaturi de trupa rock Rosu si Negru. Debutul sau in televiziune a inceput iin 1970, cu emisiunea “Tele-Top”, unde a interpretat piesa xompusa de Marius Teicu, “De cand te-am intalnit”.

  Printre cele mai cunoscute piese interpretate de Mirabela, se numara: “Multumesc, iubita mama”, „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele”, „Te astept să vii (Fotoliul din odaie)”, “Frunza mea albastra”, “Melancolie”, “De dragul tau”, “De-as fi avut”, “Tu esti steaua mea”, “Cantec de iubire”, “Eternul te iubesc”, “Incearca sa ierti” etc.

  In noiembrie 2017, artista a inregistrat 20 de cantece noi, cele mai recente fiind: “Buna dimineata soare”, “Bine-ai venit, iubire”, “De-as fi avut”, “Drumul, “Doar iubirea”,“Lume, lume”, “Nu-mi dau inima” cu Raoul, “Ai fost viata mea”.

  Mirabela Dauer Official

  impresar MIRABELA DAUER, impresariat MIRABELA DAUER, impresariere MIRABELA DAUER, pret MIRABELA DAUER, contact MIRABELA DAUER, agentie impresariat, Pret Evenimente MIRABELA DAUER, MIRABELA DAUER pret nunta, MIRABELA DAUER pret evenimente, MIRABELA DAUER pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu MIRABELA DAUER, MIRABELA DAUER pret evenimente, preturi artisti, contact impresar MIRABELA DAUER