Pret Evenimente Silvia Dumitrescu

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

SILVIA DUMITRESCU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Silvia Dumitrescu.

Pretul pentru un concert cu SILVIA DUMITRESCU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar SILVIA DUMITRESCU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SILVIA DUMITRESCU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Silvia Dumitrescu

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Silvia Dumitrescu

  Silvia Dumitrescu, nascuta pe 3 octombrie 1959 in Bucuresti si este o interpreta de muzica pop din Romania. Artista a inceput sa studieze pianul de la varsta de 5 ani si a urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti si s-a lansat la Festivalul National de muzica usoara Mamaia ’85 unde a obtinut Premiul I la sectiunea „Interpretare”.

  In 1995 a obtinut la Festivalul International Cerbul de aur, Premiul I la Sectiunea „Videoclip” si Premiul III la Sectiunea „Discografie”.

  In anul 2001, Silvia intreprinde primul sau turneu in SUA, urmand ca la sfarsitul acestui an sa aiba loc un al doilea turneu in SUA alaturi de Laza Cnejevici, Mirabela Dauer, Doru Octavian Dumitru, Gigi Marga, Horia Moculescu, Oana Sarbu.

  Anul 2002 aduce, pentru Silvia Dumitrescu, participarea la inregistrarea albumumului de mare succes “Cutiuta muzicala”, cu piesele “Alunelul”, “Ceata lui Pitigoi”, Cucule, pasare sura”, “Infloresc gradinile”, “Veverita”. La sfarsitul anului, da startul la un alt turneu in SUA alaturi de Laura Stoica.

  Incepand cu anul 2004, Silvia Dumitrescu se dedica jazz-ului. Impreuna cu sotul sau, muzicianul Florin Ochescu, a abordat si genul blues, alaturandu-se trupei acestuia, cu care sustine in mod frecvent concerte.

  Pe 30 mai 2005, Silvia Dumitrescu lanseaza, la Sala Radio, albumul “Miracol infinit – Best of Silvia Dumitrescu”, album dedicat compozitorului Doru Caplescu si cuprinde 19 succese din repertoriul interpretei.

  2012 este anul in care Silvia Dumitrescu revine la muzica pop. La inceputul lunii aprilie, Silvia Dumitrescu incepe o colaborare cu Robert Anghelescu de la „Proconsul”, iar prima piesa lansata este „Spune-mi, Doamne”.

  Pe 20 februarie 2014, piesa „Fiorul iubirii” (Muzica si text: Virgil Popescu), interpretata de Silvia Dumitrescu, este una dintre cele 12 piese finaliste, intrate in Selectia Nationala Eurovision, iar pe 1 martie participa cu piesa”Fiorul iubirii la Finala Eurovision Romania.

  Silvia Dumitrescu Official

  impresar SILVIA DUMITRESCU, impresariat SILVIA DUMITRESCU, impresariere SILVIA DUMITRESCU, pret SILVIA DUMITRESCU, contact SILVIA DUMITRESCU, agentie impresariat, Pret Evenimente SILVIA DUMITRESCU, SILVIA DUMITRESCU pret nunta, SILVIA DUMITRESCU pret evenimente, SILVIA DUMITRESCU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SILVIA DUMITRESCU, SILVIA DUMITRESCU pret evenimente, preturi artisti