Pret Evenimente Alessia

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

ALESSIA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu ALESSIA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar ALESSIA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ALESSIA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Alessia

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Alessia

  Alessia Elena Baboia este nascuta pe 18 februarie 1983, in Constanta, cunoscuta sub numele de scena Alessia si este o cantareata de origine romana de muzica pop, dance si house. De la varsta de 14 ani, solista a urmat cursuri de canto, dans si imagine, pentru a-si dezvolta abilitatile necesare unui artist complet.

  In 2010 lanseaza primul single „Boro na sou po” care devine rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului si primind in 2011 premiul „New Entry Top Hit” la Romanian Top Hits.

  In 2011 apare cel de-al doilea single „Find Me (Ale, Ale)” care, de asemenea, se bucura de un mare succes in randul publicului, situandu-se in Top 10 cele mai difuzate piese ale verii, conform clasamentului intocmit de Media Forest.

  La inceputul anului 2012, Alessia a lansat cel de-al treilea single intitulat „Everyday”, lucrand la realizarea lui cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter. Pentru sfarsitul anului a pregatit single-ul intitulat sugestiv „Ale Kumaye”, produs de Allexinno & Starchild. Piesa urmeaza aceeasi linie ca precedentele, fiind vesela si dinamica.

  In 2013 lanseaza melodia „Ploua”, urmata de „Hacker de sentimente” care are aproximativ 12 mlioane de vizualizari pe Youtube si a spart radiourile romanesti.

  In 2014 cantareata colaboreaza cu Pavel Stratan in melodia „Vorbe letale”, in 2015 lanseaza „Por Favor”, iar in 2016 apare „Vino-incoace”.

  Alessia este o artista care contribuie la compunerea propriilor piese si isi doreste ca fiecare melodie sa aduca ceva nou si sa exprime o parte din personalitatea ei.

  Alessia Official

  impresar ALESSIA, impresariat ALESSIA, impresariere ALESSIA, pret ALESSIA, contact ALESSIA, agentie impresariat, Pret Evenimente ALESSIA, ALESSIA pret nunta, ALESSIA pret evenimente, ALESSIA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ALESSIA, ALESSIA pret evenimente, preturi artisti