Pret Evenimente Shift

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45 – 50 min.

SHIFT participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu SHIFT este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2019, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar SHIFT

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SHIFT.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Shift

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Shift

  Unul dintre cei mai noi artisti ai muzicii hip-hop din Romania este Gabriel Mihai Istrate, cunoscut pe scena sub numele Shift. Cantaretul din Galati s-a lansat in muzica si pruductie in 1998, atunci cand a infiintat trupa Ilogic.

  In 2008, artistull se dedica unei cariere solo si lanseaza clipul piesei “Prea devreme” sub pseudonimul “Kreuzet”, dupa care se muta in Bucuresti, unde produce integral albumul “Acelash – E bine rau” si colaboreaza cu un portofoliu de artisti pe partea de productie.

  In anul 2010, Kreuzet devine Shift si da startul primelor trei videoclipuri, urmand ca in 2012 sa lanseze un featuring cu artistul George Nicolaescu in piesa “Viata-i de vina”. La sfarsitul aceluiasi an, a dat drumul si videoclipului piesei “Lejer”, care evidentiaza conceptul sau despre viata.

  Anul 2013 vine cu o super-colaborare pentru Shift alaturi de Marius Moga cu care lanseaza hit-ul “Sus pe toc” difuzat pe tv si radio, care a strans milioane de vizualizari pe Youtube.

  Urmatorul hit al solistului apare cu un an mai tarziu intr-o colaborare cu Andreea Banica pentru single-ul “Rupem boxele” (2014), urmand ca in 2015 sa lanseze, alaturi de Andra, una dintre cele mai virale piese ale inceputului de an, “Avioane de hartie”.

  In 2016, Shift lanseaza single-ul “Prefer” in colaborare cu Lariss. Tot in acest an, Shift da drumul albumului ”Adevarul” care contine 16 melodii, o parte dintre acestea fiind in featuring cu Puya, Connect-R, Andra, Vescan sau Adda.

  Fiind deja bine consolidat pe piata muzicala din Romania, in 2017 Shift a lansat mai multe single-uri, printre care “Taci inima” feat. Jo si “De la apus la rasarit”.

  In anul 2018, cantaretul a lansat: “Nu ma intorc”, “Piele alba, piele neagra” feat. Connect-R, “Pana in rai” feat. Lora, ” Linistea” si “Dor de noi” feat. Ioana Ignat, unul dintre cele mai recente single-uri ale acestuia.

  Shift Official

  impresar SHIFT, impresariat SHIFT, impresariere SHIFT, pret SHIFT, contact SHIFT, agentie impresariat, Pret Evenimente SHIFT, SHIFT pret nunta, SHIFT pret evenimente, SHIFT pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SHIFT, SHIFT pret evenimente, preturi artisti, Pret Evenimente Shift