Pret Evenimente Mihai Margineanu

Click aici pentru Pret Evenimente

Durata recital: 45-50 min.

MIHAI MARGINEANU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu MIHAI MARGINEANU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  MIHAI MARGINEANU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar MIHAI MARGINEANU.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Pret Evenimente Margineanu

  Videoclipuri recente

  Evenimente care urmeaza

  Concert Live Adda Club Bucuresti

  Concert Live Adda – Club Bucuresti

  9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

  Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

  20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

  Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

  20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

  Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

  20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

  Poti da share acum la acest continut. Multumim

  Biografie Mihai Margineanu

  Mihai Margineanu, nascut in 2 octombrie 1969 la Bucuresti, este un cantaret si compozitor roman de muzica folk si pop rock. Muzica sa este inspirata din folclorul urban, unele melodii fiind preluari ale unor cantece vechi de pahar, iar altele fiind creatii proprii in acelasi gen. Mihai Margineanu nu are un stil muzical definit, ci canta „cantece vechi romanesti”, din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby.

  „Zarita” este cel de-al patrulea disc semnat Mihai Margineanu. Artistul a mai lansat pana in prezent albumele „Gore din Chitila” (2005), „Si ingerii beau vin” (2007), „Pe sub norii de hartie” (2009).

  Versurile sale sunt adeseori explicite si amuzante, continand cuvinte necenzurate. Si-a facut debutul in 2005 cu melodia „Gore din Chitila”, in 2007 a lansat piesa „Si ingerii beau vin”, mai tarziu in 2009, „Pe sub norii de hartie”, in 2012 „Zaritza”, 2020 a venit cu albumul si melodia cu acelasi nume „Teatrul Minciuna”, in 2020 a avut o colaborare alaturi de rapper-ul Chello, melodia intitulandu-se „O zi ca oricare alta” si revine in 2018, intr-o colaborare cu Jianu pentru single-ul “Luxandra”.

  De asemenea, Mihai Margineanu a semnat coloana sonora a serialului TV „Las Fierbinti”. Mihai Margineanu sustine concertele live alaturi de trupa sa de instrumentisti.

  Mihai Margineanu Official

  impresar MIHAI MARGINEANU, impresariat MIHAI MARGINEANU, impresariere MIHAI MARGINEANU, pret MIHAI MARGINEANU, contact MIHAI MARGINEANU, agentie impresariat, Pret Evenimente MIHAI MARGINEANU, MIHAI MARGINEANU pret nunta, MIHAI MARGINEANU pret evenimente, MIHAI MARGINEANU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu MIHAI MARGINEANU, MIHAI MARGINEANU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar MIHAI MARGINEANU