ADDA lanseaza single-ul “De piatra”

Dupa succesul pe care l-a obtinut cu ultimele piese, “Mama soacra” si “Arde”, Adda a lansat single-ul “De piatra”.

Sensibila si motivationala, piesa “De piatra” este dedicata atat ascultatorilor ei, cat si artistei pentru ca vorbeste despre putere si evolutie printr-o scurta recapitulare a vietii sale.

“Pe langa faptul ca e o piesa speciala pentru mine, de suflet, este si prima oara cand imbin pianul cu vocea. Aceasta melodie este despre o calatorie, despre drumul spre succes, despre sacrificii si despre lupta pe care o duci cu tine, fortandu-te sa fii puternic. Mai ales ca visul te bantuie si nu te lasa sa renunti, te face sa-ti traiesti viata la maximum”, marturiseste Adda.

Artista isi incurajeaza ascultatorii sa vada intotdeauna partea plina a paharului pentru ca orice experienta are frumusetea ei.

“Dincolo de toate, de fapt bucuria inseamna drumul pe care il parcurgi, este in calatorie. Intotdeauna este si frumusete, chiar si in suferinta. Pentru ca inveti lucruri noi, aduni niste amintiri si inveti ceva ce poti sa transmiti mai departe”, completeaza Adda.

Videoclipul este produs in studioul Baladda Records si filmat in regia lui Sega, artista fiind in prim plan.

Pret Evenimente Adda

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45-50 min.

ADDA participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber,
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu ADDA este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  ADDA

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar ADDA.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar ADDA, impresariat ADDA, impresariere ADDA, pret ADDA, contact ADDA, agentie impresariat, Pret Evenimente ADDA, ADDA pret nunta, ADDA pret evenimente, ADDA pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu ADDA, ADDA pret evenimente, preturi artisti, ADDA, lanseaza, piesa, De piatra, motivational