Cleopatra Stratan lanseaza “Cozonac” alaturi de Edward Sanda

In pragul sarbatorilor, Cleopatra Stratan lanseaza “Cozonac” alaturi de Edward Sanda, cunoscut si ca “printul Youtube-ului”.

Dupa succesul pe care l-a obtinut cu ultimul sau single “Te las cu inima”, care a strans milioane de vizualizari si reactii pozitive in mediul online, Cleopatra revine dupa aproape jumatate de an, cu o piesa de dragoste, alaturi de un videoclip parca scos din ajunul sarbatorilor de iarna.

Piesa este compusa de Edward si are un ritm care transmite buna dispozitie, potrivita pentru aceasta perioada a anului.

„Am plecat de o la o idee funny despre Craciun si asa am ajuns sa colaboram. Am hotarat sa lucram la piesa asta impreuna si sa dam startul sarbatorilor. De aici a inceput totul: pregatirea piesei, videoclipul si acum lansarea! La clip ne-am simtit foarte bine, cu buna dispozitie si veselie. Am avut ocazia sa ma bucur alaturi de Edward ca si cum am petrecut Craciunul impreuna”, spune artista.

„Cozonac este o metafora haioasa prin care vrem sa aducem zambete pe fetele oamenilor. Este o piesa calda, care transmite iubire si sentimente pozitive si cred ca este perfecta pentru perioada sarbatorilor. Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa colaborez cu Cleopatra si, cu siguranta, vom mai avea piese impreuna si pe viitor”, adauga Edward Sanda.

Cu inocenta Cleopatrei si sensibilitatea lui Edward, cei doi formeaza un duo perfect in noul single, care emana pozitivitate si bunastare.

Pret Evenimente Cleopatra Stratan

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

CLEOPATRA STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Cleopatra Stratan.

Pretul pentru un concert cu CLEOPATRA STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CLEOPATRA STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CLEOPATRA STRATAN.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar CLEOPATRA STRATAN, impresariat CLEOPATRA STRATAN, impresariere CLEOPATRA STRATAN, pret CLEOPATRA STRATAN, contact CLEOPATRA STRATAN, agentie impresariat, Pret Evenimente CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret nunta, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, CLEOPATRA STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, preturi artisti, Cleopatra & Edward, Cleopatra Stratan, Edward Sandu, Cozonac, colaborare