Shift si Connect-R au lansat “Piele Alba, Piele Neagra”

Dupa mai multe colaborari pentru piese cunoscute precum “Baga mare” (2015) si “Dama de pica” (2020), Shift lanseaza alaturi de Connect-R single-ul “Piele Alba, Piele Neagra”.

Pe ritmuri de trap, cei doi sunt pregatiti sa ia cu asalt in aceasta vara cluburile si plajele romanesti. Piesa este una fresh, de vara si se bucura de un videoclip cu scene incendiare.

Shift considera ca este momentul perfect pentru lansarea single-ului si este convins ca impactul va fi unul puternic, dupa cum sustine. “Connect-R e ca si fratele meu si lucram lejer impreuna. Piesa am scris-o cam pe la inceputul anului, dar am asteptat momentul perfect ca sa o lansam. Suntem foarte entuziasmati de rezultat si sigur o sa sparga!”, spune SHIFT.

Si Connect-R ii sustine parerea, poate chiar mai increzator de atat.

„Cand mi-a spus Shift ca vrea sa mai facem o piesa impreuna, n-am ezitat nici macar o secunda. Nici nu am vrut sa ascult, am zis direct „DA!” pentru ca stiam ca o sa fie ceva bomba. Nu m-am inselat. La cum suna piesa si la cum arata si clipul, mai mult ca sa sigur o sa fie hit-ul acestei veri!”, a adaugat Connect-R.

Pret Evenimente Shift Connect-R

Poti da share acum la acest continut. Multumim

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

SHIFT participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

 • Concerte in aer liber
 • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
 • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
 • Evenimente corporate
 • Concerte in club
 • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu SHIFT este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2024, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar SHIFT

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar SHIFT.

  captcha
  Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

  Evenimente care urmeaza

  impresar SHIFT, impresariat SHIFT, impresariere SHIFT, pret SHIFT, contact SHIFT, agentie impresariat, Pret Evenimente SHIFT, SHIFT pret nunta, SHIFT pret evenimente, SHIFT pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu SHIFT, SHIFT pret evenimente, preturi artisti, Pret Evenimente Shift, Shift, Connect-r, Piele Alba, Piele Neagra, Pret Connect-r, Impresar Connect-r, Contact Connect-r, Shift ft Connect-r